ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

 

Νομικές ακατέργαστες αναβολικές στεροειδείς σκόνες & ημι-FinishedLiquidsTrustful προμηθευτής 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταστεροειδές nandrolone

Ιατρικός βαθμός αναβολική στεροειδής σκόνη 434-22-0 Nandrolone νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών

Ακριβώς θελήστε να κοινοποιήσετε σε σας τη διαταγή μου έχει φθάσει και αυτό είναι άριστη υπηρεσία! Είναι μια ευχαρίστηση, θα είναι μήνυμα εσείς στο μέλλον!

—— Eduardo

Όλα κοιτάζουν, μυρίζουν, γούστα και λειωμένα μέταλλα καθώς αυτοί πρέπει. Σκέφτομαι ότι σας έχω μια πολύ legit πηγή.

—— Jason

Wa, καταπληκτική συσκευασία!!! Δεν έχω δει ποτέ πριν, ταχεία παράδοση επίσης, νέα διαταγή έρχομαι στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

—— Peter

Είμαι Online Chat Now

Ιατρικός βαθμός αναβολική στεροειδής σκόνη 434-22-0 Nandrolone νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών

Κίνα Ιατρικός βαθμός αναβολική στεροειδής σκόνη 434-22-0 Nandrolone νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών προμηθευτής
Ιατρικός βαθμός αναβολική στεροειδής σκόνη 434-22-0 Nandrolone νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών προμηθευτής Ιατρικός βαθμός αναβολική στεροειδής σκόνη 434-22-0 Nandrolone νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ιατρικός βαθμός αναβολική στεροειδής σκόνη 434-22-0 Nandrolone νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China
Μάρκα: Grand Uni or OEM
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: CAS: 434-22-0

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Minimum Order Quantity: 10g
Τιμή: Negotiation
Packaging Details: Discreet Packing ways for your choice
Delivery Time: Within 12 hours after payment (Week day)
Payment Terms: L/C, T/T, , MoneyGram
Supply Ability: Enough in stock
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δοκιμή: 99% min EINECS: 207-101-0
Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη Χρήση: Προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης για την αθλητική διατροφή
όνομα: Βάση Nandrolone Άλλο όνομα: Nandrolone
Υψηλό φως:

anabolic steroid nandrolone

,

nandrolone powder

Ιατρικός μυς που κερδίζει την αναβολική στεροειδή σκόνη CAS 434-22-0 βάσεων Nandrolone 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

Nandrolone 

Συνώνυμα: τυποποιημένη λύση nortestosterone 19 Βάση Nandrolone

CAS: 434-22-0 

EINECS: 207-101-0 

Δοκιμή: 99% λεπτό.

Συσκευασία: τσάντα ή κασσίτερος φύλλων αλουμινίου.

Παράδοση: Εκφράστε τον αγγελιαφόρο.

Η ελάχιστη διαταγή είναι 10 γραμμάρια.

Χαρακτήρας: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη.

Χρήση: φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Ένα αναβολικό στεροειδές. Ελεγχόμενη ουσία (αναβολικό στεροειδές). Προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης για την αθλητική διατροφή.

Καυτός πωλητής:

ορμόνες. Dianabol, μίγμα τεστοστερόνης, Sustanon 250, οξικό άλας Trenbolone, στήριγμα δοκιμής, Nandrolone Decanoate, DECA, Deca-Durabolin, ισορροπιες EQ, οξικό άλας Methenolone, Primobolan, Stanozolol, Winstrol, winny, Oxandrolone, Anavar, Finaplix, τεστοστερόνη Enanthate, Methandienone, παχύς καυστήρας, Masteron

 

Περιγραφή:

Το Boldenone ήταν συντεθειμένο σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα να μακρύς-ενεργήσει εκχύσιμο methandrostenolone (Dianabol), αλλά στην πραγματικότητα το boldenone ενεργεί τίποτα όπως το methandrostenolone. Έχει μια πολύ μακροχρόνια ημιζωή, και μπορεί να παρουσιάσει σε μια στεροειδή δοκιμή μέχρι και 1,5 έτη, λόγω του μακριού εστέρα undecylenate που συνδέεται με το στεροειδές γονέων. Τα ποσά ιχνών του φαρμάκου μπορούν εύκολα να ανιχνευθούν για τους μήνες μετά από τη διακομμένη χρήση.

Αν και συγκρίνεται συνήθως με το nandrolone, το boldenone στερείται την αλληλεπίδραση δεκτών προγεστερόνης και όλες τις σχετικές progestogenic παρενέργειες.

 

Το Nandrolone ο συνηθέστερα βρίσκεται με ένα cypionate, laurate, decanoate ή plenylpropionate έναν εστέρα. Εν συντομία εξηγημένος, ο εστέρας καθορίζει πόσο της δεδομένης ορμόνης απελευθερώνεται για μια χρονική περίοδο. Οι μακρύτεροι εστέρες όπως η αιχμή decanoate αργά και μπορούν να κρατήσουν τα σταθερά επίπεδα πλάσματος αίματος μέχρι δέκα ημέρες, κοντύτεροι εστέρες όπως η αιχμή phenylpropionate γρηγορότερα αλλά ο μισό-ζωντανός είναι κοντύτερος. Οι κοντύτεροι εστέρες απελευθερώνουν συνήθως την πιό ενεργό ορμόνη ανά mg από τους μακρύτερους εστέρες, και φυσικά, επιτρέψτε στα αποτελέσματα φαρμάκων για να αφήσετε το σύστημά σας γρηγορότερα. Εκπληκτικά ο πυρηνικός σταθμός (Durabolin) και το ND (Deca) απελευθερώνουν σχεδόν τη ίδια ποσότητα του ενεργού nandrolone ανά 100mgs: 69% και 65% αντίστοιχα αυτό δεν συσχετίζει ακριβώς εν τούτοις επειδή τα επίπεδα αίματος nandrolone είναι πολύ υψηλότερη (περίπου διπλασιασμένη) μετα χρήση πυρηνικού σταθμού έναντι της ίδιας δόσης 100mg του ND. (δείτε το διάγραμμα) ο πυρηνικός σταθμός έχει επίσης περισσότερα ευδιάκριτα πλεονεκτήματα άνω του ND. Μια από τις πιό κοινές καταγγελίες για την προσθήκη του ND (Deca) σε έναν κύκλο είναι η διατήρηση νερού που συνοδεύει τη χρήση της.  Τα κέρδη από τον πυρηνικό σταθμό αναφέρονται για να είναι «καθαρά» με την ελάχιστη διατήρηση νερού και το παχύ κέρδος. Ενώ το ND χρησιμοποιείται συνήθως στους κύκλους «συσσώρευσης», ο πυρηνικός σταθμός χρησιμοποιείται στους «κόβοντας» κύκλους αν και καθένα φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθέναν σεβασμό. Όντας βασισμένο στο πετρέλαιο ένα αναβολικό εγχέεται ενδομυϊκά (στο μυ), πολλοί χρήστες το εγχέουν ΕΔ ή EOD, εντούτοις ο πυρηνικός σταθμός μπορεί χορηγημένο E4D χωρίς προβλήματα.

 
Εφαρμογές:
Ο πυρηνικός σταθμός χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την αναιμία με την υποκίνηση της κόκκινης παραγωγής κυττάρων αίματος, (1) και μια αύξηση στην αρίθμηση RBC μπορούν να βελτιώσουν την αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης μέσω του καλύτερων καθαρίσματος γαλακτικού οξέος και της παράδοσης οξυγόνου. Το αίμα επίσης καλύτερα επιτρέπεται για να φέρει τις θρεπτικές ουσίες στον ιστό μυών στην ενίσχυση στην επισκευή, η διοίκηση αυξάνει επίσης το ποσοστό κορεσμού γλυκογόνου μυών μετά από την άσκηση που βοηθά τον αθλητή να βελτιώσει εντυπωσιακά την αποκατάσταση αφότου μπορούν οι επίμονοι φυσικοί exercise.(9) αθλητές που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο της αντοχής στον επιλεγμένο αθλητισμό τους να ωφεληθούν από τη χρήση του πυρηνικού σταθμού. (15) η συμπάθεια Α με τα bodybuilders που υποφέρουν με τις επώδυνες ενώσεις, πυρηνικός σταθμός μπορεί επίσης να βελτιώσει τη σύνθεση κολλαγόνων (10), η οποία μπορεί να βελτιώσει την κοινή λειτουργία και να ανακουφίσει τους κοινούς πόνους. Πολλά μέλη του steroid.com ορκίζονται από τη δυνατότητα nandrolones να επιτραπούν για να εκπαιδεύσουν στην άνεση.

 

Προδιαγραφές:

Όνομα προϊόντων

Βάση Nandrolone

Άλλο όνομα

Nandrolone 

Αριθμός καταλόγων CAS

434-22-0

Δοκιμή

99% λ.

Εμφάνιση

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Συσκευασία

1kg/aluminium τσάντα φύλλων αλουμινίου ή όπως απαιτείται

Χρήση

μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής

10g

Ναυτιλία

Από το σαφή αγγελιαφόρο

Κύριος χρόνος ναυτιλίας

Μέσα σε 12 ώρες μετά από την πληρωμή (ημέρα εβδομάδας)

Επιλογές πληρωμής

Δυτική Ένωση, MoneyGram, T/T,

Τιμή

Συζητημένος

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: 

1. Καλύτερες τιμές με τη ικανοποιημένη ποιότητα, τη μεγάλες ποιότητα και την αγνότητα 

2. Τέλεια συσκευασία και ασφαλής, γρήγορη παράδοση. 
έχουμε πωλήσει αυτά τα προϊόντα για πολλά χρόνια, μας εμπλουτίστε την εμπειρία κάνει τα προϊόντα μας να έχουν ένα υψηλό ποσοστό για να περάσει το τελωνείο χωρών σας. 

3. Καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων 
Μπορούμε να παρέχουμε τον ευκολότερο τρόπο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να μετατρέψουμε τις στεροειδείς σκόνες στο εκχύσιμο πετρέλαιο. 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: louis

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)