ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

 

Νομικές ακατέργαστες αναβολικές στεροειδείς σκόνες & ημι-FinishedLiquidsTrustful προμηθευτής 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταακατέργαστες στεροειδείς σκόνες

Κρυστάλλινες ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 99% Mesterolone 1424-00-6 για τα στεροειδή Anabolin

Ακριβώς θελήστε να κοινοποιήσετε σε σας τη διαταγή μου έχει φθάσει και αυτό είναι άριστη υπηρεσία! Είναι μια ευχαρίστηση, θα είναι μήνυμα εσείς στο μέλλον!

—— Eduardo

Όλα κοιτάζουν, μυρίζουν, γούστα και λειωμένα μέταλλα καθώς αυτοί πρέπει. Σκέφτομαι ότι σας έχω μια πολύ legit πηγή.

—— Jason

Wa, καταπληκτική συσκευασία!!! Δεν έχω δει ποτέ πριν, ταχεία παράδοση επίσης, νέα διαταγή έρχομαι στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

—— Peter

Είμαι Online Chat Now

Κρυστάλλινες ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 99% Mesterolone 1424-00-6 για τα στεροειδή Anabolin

Κίνα Κρυστάλλινες ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 99% Mesterolone 1424-00-6 για τα στεροειδή Anabolin προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κρυστάλλινες ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 99% Mesterolone 1424-00-6 για τα στεροειδή Anabolin

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Grand Uni or OEM
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: CAS: 1424-00-6

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Minimum Order Quantity: 10 grams
Τιμή: Negotiation
Packaging Details: Discreet Packing ways for your choice
Delivery Time: Within 12 Hour After Payment (Working day)
Payment Terms: T/T, , MoneyGram
Supply Ability: Enough Stock
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 1424-00-6 Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Υλικό: Σκόνη Χρήση: Anabolin
EINECS: 215-836-3 MF: C20H32O2
Υψηλό φως:

steroid powder source

,

legal anabolic steroids

Mesterolone (Proviron) 1424-00-6, υψηλός - ποιοτικές σκόνες

 

Τύπος: μαζική σκόνη  πρώτη ύλη

Έτοιμης δόσης με το όνομα πώλησης: 

Androviron, Dapoder, gavrol-μέσα, Mesteranum, Mestoranum, Proviron, sten-ή., Testiwop, Vistimon

 

Προδιαγραφή πώλησης:

CAS: 1424-00-6 

MF: C20H32O2 

MW: 304.47 

EINECS: 215-836-3 

Κατηγορίες: Βιοχημεία  Hydroxyketosteroids  Στεροειδή

Δοκιμή: 99% λεπτό.

Εμφάνιση: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη.

Χρήση: φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin.

Συσκευασία: τσάντα ή κασσίτερος φύλλων αλουμινίου.

 

Σε μια θεραπευτική ρύθμιση ως ενίσχυση γονιμότητας, τα αποτελέσματα Clomid είναι απλά. Η γυναίκα έχει τη δυσκολία που γίνεται έγκυο, Clomid ενισχύει την πιθανότητα της σύλληψης και η εγκυμοσύνη εμφανίζεται. Όχι πάντα λειτουργεί και θα εξετάσουμε τη διαδικασία στο τμήμα διοίκησης, αλλά θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητες της σύλληψης και είναι αρκετά επιτυχές.

Σαν αντι-οιστρογόνο για στη στεροειδή χρήση κύκλων, Clomid είναι αρκετά αποτελεσματικό στο gynecomastia εξορκισμού. Δεν θα μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνου ή δεν θα εμποδίσει τη aromatization διαδικασία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, που δεσμεύει στους δέκτες είναι αρκετή προστασία για πολλά άτομα. Στην πραγματικότητα, ενώ υπάρχουν ισχυρότεροι προστατευτικοί πράκτορες, πολλά άτομα θα εκπλήσσονταν ως προς πόσο καλά ένα SERM όπως Clomid μπορεί να λειτουργήσει εάν θα του έδιναν μια πιθανότητα. Το πιο σημαντικό, κατά χρησιμοποίηση Clomid για το σκοπό αυτό την μπορεί επίσης να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στα επίπεδα χοληστερόλης. Ενώ ένα αντι-οιστρογόνο, Clomid ενεργεί πραγματικά ως οιστρογόνο στο συκώτι, το οποίο με τη σειρά θα προωθήσει τα υγιέστερα επίπεδα χοληστερόλης. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό στον αναβολικό στεροειδή χρήστη δεδομένου ότι η αναβολική στεροειδής χρήση είναι πασίγνωστη για την προώθηση των ανθυγειινών επιπέδων χοληστερόλης.

Για πολλά άτομα, ειδικά σκληροπυρηνικοί αναβολικοί στεροειδείς χρήστες, Clomid δεν είναι αρκετό για τη estrogenic προστασία. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας ανασταλτικός παράγοντας το (AI) Aromatase όπως Arimidex (Anastrozole) ή Femara (Letrozole) θα απαιτηθεί. Τα AI εμποδίζουν ενεργά τη διαδικασία aromatase και θα δουν τα επίπεδα οιστρογόνου ορών που μειώνονται. Μακράν είναι οι αποτελεσματικότεροι στην καταπολέμηση του gynecomastia και θα έχουν περισσότερη επιτυχία στην καταπολέμηση της διατήρησης νερού. Στην πραγματικότητα, SERM όπως Clomid κάνουν συχνά πολύ λίγα για να καταπολεμήσουν τη διατήρηση νερού. Εντούτοις, σε πολλές περιπτώσεις, πολλοί αθλητές απόδοσης θα έκαναν μια καλύτερη διατήρηση νερού εργασίας ελέγχοντας εάν έκαναν μια καλύτερη εργασία που ελέγχει τη διατροφή τους. Στα εκτός εποχής σχέδια συσσώρευσης αυτό απαιτεί τις υπερβολικές θερμίδες για να αυξηθεί. Εντούτοις, πολλοί το παίρνουν πάρα πολύ μακριά, ειδικά καταναλώσεις υδατανθράκων, και αυτό θα σας αναγκάσει για να κρατήσει το νερό με ή χωρίς αναβολική στεροειδή χρήση. Προσθέστε στο αρωμάτισμα των στεροειδών στην εξίσωση και η διατήρηση νερού θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Περαιτέρω, τα AI ενώ αποτελεσματικός θα ασκήσουν αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη, η οποία μας οδηγεί μόνο σε ένα λογικό συμπέρασμα. Ελέγξτε τη διατροφή σας και εάν μπορείτε να ελέγξετε το gynecomastia με ένα SERM όπως Clomid αυτό πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή σας.

Κατόπιν αφηνόμαστε με τα αποτελέσματα Clomid δεδομένου ότι αναφέρονται στο PCT. Όταν συμπληρώνουμε με τα αναβολικά στεροειδή, αυτό θα καταστείλει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Το ποσοστό καταστολής θα είναι εξαρτώμενο από τα στεροειδή που χρησιμοποιούνται και σε έναν βαθμό η συνολική χορήγηση της δόσης, αλλά θα είναι γενικά ουσιαστική. Για το λόγο αυτό, τα περισσότερα άτομα θα περιλάβουν πάντα την εξωγενή τεστοστερόνη στους στεροειδείς κύκλους τους. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο για το να είναι το μόνο στεροειδές χρησιμοποιούμενο. Αυτό θα προστατεύσει το άτομο από έναν χαμηλό όρο τεστοστερόνης ενώ στον κύκλο. Δυστυχώς, μόλις τερματιστεί η στεροειδής χρήση που τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης θα είναι πολύ χαμηλά. Η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης θα αρχίσει πάλι από μόνο του, αλλά θα πάρει μια σημαντική ποσότητα του χρόνου για τα επίπεδα να επιτευχθεί το προηγούμενο υψηλό κράτος τους. Στην πραγματικότητα, η συνολική αποκατάσταση μπορεί να πάρει τους μήνες ακόμη και σε ένα έτος. Περαιτέρω, η φυσική αποκατάσταση τεστοστερόνης εξαρτάται από κανέναν προγενέστερο χαμηλό όρο τεστοστερόνης που υπάρχει και υποθέτει ότι καμία αυστηρή ζημία δεν έγινε στον υποθαλαμικός-βλεννογόνος-ορχικός-άξονα το (HPTA) μέσω της ανάρμοστης αναβολικής στεροειδούς χρήσης.

Λόγω των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης που είναι χαμηλός μετα κύκλος, τα περισσότερα άτομα ενθαρρύνονται για να εκτελέσουν ένα πρόγραμμα PCT. Αυτό θα υποκινήσει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης πολύ και θα κοντύνει το συνολικό χρόνο αποκατάστασης. Δεν θα επιστρέψει τα επίπεδά σας σε κανονικό από μόνο του δεν υπάρχει κανένα σχέδιο PCT για τη γη που μπορεί να κάνει αυτό. Εντούτοις, ένα στερεό σχέδιο PCT θα εξασφαλίσει ότι έχετε αρκετή τεστοστερόνη για την κατάλληλη σωματική λειτουργία ενώ τα επίπεδά σας συνεχίζουν να αυξάνονται φυσικά. Το Clomid είναι μια άριστη επιλογή για το σκοπό αυτό και ένα από τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα φάρμακα PCT. Τα ιδιαίτερα επιτυχή προγράμματα PCT θα περιλάβουν συχνά Clomid και Nolvadex καθώς επίσης και την ισχυρή ορμόνη HCG πεπτιδίων (ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη).

Εκείνοι που αποποιούνται του μετα κύκλου θεραπείας Clomid ή οποιουδήποτε τύπου σχεδίου PCT και πρόκειται να είναι από τον κύκλο για μεγάλο χρονικό διάστημα του χρόνου θα στηριχτούν σε έναν χαμηλό όρο τεστοστερόνης για μεγάλο χρονικό διάστημα του χρόνου. Όχι μόνο είναι αυτό ένα εξαιρετικά ανθυγειινό κράτος, μπορεί να έρθει με όλα τα παραδοσιακά χαμηλά συμπτώματα τεστοστερόνης. Πολλοί θα βρούν ότι cortisol τα επίπεδα αυξάνονται πολύ δεδομένου ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι χαμηλά, και κατά συνέπεια, τα επίπεδα λίπους σωμάτων ανεβαίνουν και δύναμη και μαζική μείωση μυών. Εάν πρόκειται να είστε από τον κύκλο για μεγάλο χρονικό διάστημα του χρόνου, 8 εβδομάδες ή δεν υπάρχει κανένας λόγος για ενός προγράμματος PCT. Εάν πρόκειται να είστε από τον κύκλο για λιγότερο από 8 εβδομάδες ή γεφυρώνοντας με μια χαμηλή δόση της εξωγενούς τεστοστερόνης, η οποία είναι πολύ κοινή στους σκληροπυρηνικούς bodybuilding κύκλους, αυτό είναι η μόνη φορά ένα PCT θα ήταν αντιπαραγωγικό.

Κρυστάλλινες ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες 99% Mesterolone 1424-00-6 για τα στεροειδή Anabolin

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: louis

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)