ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

 

Νομικές ακατέργαστες αναβολικές στεροειδείς σκόνες & ημι-FinishedLiquidsTrustful προμηθευτής 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Ακριβώς θελήστε να κοινοποιήσετε σε σας τη διαταγή μου έχει φθάσει και αυτό είναι άριστη υπηρεσία! Είναι μια ευχαρίστηση, θα είναι μήνυμα εσείς στο μέλλον!

—— Eduardo

Όλα κοιτάζουν, μυρίζουν, γούστα και λειωμένα μέταλλα καθώς αυτοί πρέπει. Σκέφτομαι ότι σας έχω μια πολύ legit πηγή.

—— Jason

Wa, καταπληκτική συσκευασία!!! Δεν έχω δει ποτέ πριν, ταχεία παράδοση επίσης, νέα διαταγή έρχομαι στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

—— Peter

Είμαι Online Chat Now

GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED
Η περιοχή εγκαταστάσεών μας Lab1 μας Το εργαστήριό μας 2 Το εργαστήριό μας 3 Η γραμμή παραγωγής μας 1 Η γραμμή παραγωγής μας 2 Η γραμμή παραγωγής μας 3 Η συνεδρίασή μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Μεγάλος Uni ή cOem
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 80,000,000-90,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

 

Ο μεγάλος κόσμος βιομηχανικό Limted είναι ένας κορυφαίος κινεζικός χημικός προμηθευτής ειδικός στο λεπτούς χημικούς φαρμακευτικό είδος και τους μεσάζοντες.

 

Η επιχείρηση επενδύει το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στο τμήμα Ε&Α στα χημικά, βιοχημικά, φαρμακευτικά & της μεσαζόντων προϊόντα ερευνητικού πρόστιμου που εγκαθιστούν τη ζήτηση της αγοράς. Η υψηλού επιπέδου ερευνητική ομάδα, οι προηγμένες συσκευές και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν την ποιότητα της Ε&Α. Όλα τα προϊόντα στις εγκαταστάσεις είναι τα φρούτα του τμήματος Ε&Α. Τα προϊόντα μας φθάνουν στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλά από τα οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο.

 

Το κεφάλαιο επιχείρησης βεβαιώνει είναι επάνω από RMB. 100 εκατομμυρίων Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, η επιχείρηση έχει χτίσει τις εγκαταστάσεις 10000 τετρ.μέτρων εξόπλισε τον προηγμένο εξοπλισμό. Το εργοστάσιο έχει ένα πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system.We να είναι κύρια διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΈΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσει και να ελέγξει τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001.We έχει την αρχή της εξαγωγής και της εισαγωγής, Cinnamaldehyde, κιναμωμικό οινόπνευμα, κιναμωμικό οξύ, βιταμίνη Ε, βιταμίνη B1, που παράγεται από την επιχείρηση και άλλος λεπτός χημικός, βιοχημικός, φαρμακευτικός & οι μεσάζοντές του που διανέμεται από την επιχείρηση πωλείται και στον εσωτερικό και τη διεθνή αγορά και συστήνεται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Προκειμένου να αναπτυχθεί η αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη manufactory και εμπορική επιχείρηση για να κάνουμε σε όλο τον κόσμο το ακμάζον μέλλον.

 

Υποστηρίζουμε μια επιχειρηματική ιδέα ότι " οι άνθρωποι πρώτα, μόλυβδος στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που εξυπηρετεί την κοινωνία», επιμένουν στη λήψη του δρόμου εκείνες οι " επιστήμη και τεχνολογία συνδέσεων ως γάμο «, βάση στο υψηλό πρότυπο, νέο technologe, υψηλό - ποιότητα.

 

Έχουμε μια batch το ταλέντο υψηλής τεχνολογίας που είναι η χημική βιομηχανία διαχειρίζονται, παράγουν, αναπτύσσονται, όλα τα είδη απολογισμού του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού για 30% του συνολικού αριθμού της επιχείρησης, αφιερώνονται στην έρευνα, η ανάπτυξη, παραγωγή του νέου προϊόντος υψηλής τεχνολογίας, που εισάγει τα προϊόντα καινοτόμησε συνεχώς στην αγορά.

 

Είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση του προσωπικού ISO9001.Our θα ακολουθήσει το υψηλό - ποιότητα και τέλειο εμπορικό σήμα με τις ακούραστες προσπάθειες, και inherit'enterprising πνεύμα " σε ειλικρινή, επιμελής, τον καθαρισμό, προς τα πάνω», θα ακολουθήσει τη θεωρία διοίκησης επιχειρήσεων " των ζωών, των υπηρεσιών ή της ψυχής της ποιότητας «, με τα πρώτης τάξεως προϊόντα και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία για να ικανοποιήσει τη ζήτηση του στην αγορά.

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με!

Στοιχεία επικοινωνίας
GRAND UNIVERSE INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Louis

Τηλ.:: 86-755-8981-2607

Φαξ: 86-755-2936-1829

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)